Aanmelden

Wij houden met ouders van toekomstige leerlingen een kennismakingsgesprek inclusief een uitgebreide rondleiding door de school. Ouders treffen dan alles en iedereen in de school aan. Informatie over onze school vinden wij erg belangrijk. Ouders kiezen bewust voor de manier waarop onze leraren werken, voor onze aanpak, voor ons schoolklimaat en de sfeer. Wij vragen u de Christelijke identiteit van de school, de grondslag en doelstelling van de vereniging te respecteren en de op school geldende regels en normen te accepteren.

Voor het maken van een kennismakingsgesprek kunt u ons een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen.

Na het kennismakingsgesprek kunt u middels het aanmeldformulier uw kind aanmelden op onze school. Het aanmeldformulier kunt u digitaal invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De school zal zijn uiterste best doen om datgene waar zij voor staat, namelijk zorg dragen voor een optimale ontwikkeling van uw kind, waar te maken in samenwerking met de ouders.